Kildebjergklubben

Kildebjergklubben – vi er på tværs af kommunen lykkes med at skabe et frirum for vores unge mennesker


Kildebjergklubben er blevet noget af en succes – her summer af liv og vi er på kort tid blevet kommunens mest velbesøgte klub.

En af hemmelighederne bag successen tror vi skyldes, at det bl.a. er flere af skolens ressourcepædagoger, der er med i Klubben, dvs. - de unge møder kendte ansigter fra skolen. Kildebjergklubben er ledet af et engageret team samt et stærkt klubråd, der arbejder hårdt for at skabe et trygt og inkluderende miljø for alle unge og et fedt sted "at hænge ud".

Klubben fungerer som et fristed for skolen - og byens unge fra 7. klasse -17 år, og er et præstationsfrit åndehul med det primære formål at give de unge et sted at slappe af og have det sjovt uden nogen former for pres eller forventninger.

Et trygt sted hvor man kan være en del af et fællesskab på kryds og tværs af årgange, et sted hvor man kan snakke med de voksne om alt - her er højt til loftet

Et af Klubbens første tiltag, var at lave en venskabsklubaftale med Jyderup Ungdomsklub. Første besøg blev med 125 besøgende og var en skøn aften i virkelig godt selskab!

 

Læs vores folder om Kildebjergklubben

Senest opdateret 24-06-2024