Med vennerne i SFO til flere sjove timer

I vores SFO møder vi børnene i børnehøjde og tilbyder et godt, aktivt og nærværende miljø, hvor alle kan være med.

SFO1 Kilden 0. - 3. klasse

SFO Kilden er et tilbud for børn, som går fra 0 – 3. klasse. Kilden finder du i Pyramiden. Lokalerne ligger i sammenhæng med Underhuset og ligger lige ud til vores dejlige legeplads omgivet af vores grønne krat, hvor børnene nyder at lege både i skoletiden og når de er i SFO.

På Kilden foregår der mange aktiviteter, bl.a. er der altid gang i vores krearum, men også i skolens faglokaler har vi gang i aktiviteter om eftermiddagen - vi har bl.a. lavet racerbiler og bygget raketter. Børnene har også glæde af ture i Mørkøvhallens gymnastiksal - både sammen med pædagogerne, og når skolens juniortrænere laver aktiviteter.

Vores fredage byder både på hygge med fredagsbio og popcorn.  

SFO2 Øen 4. - 6. klasse

Øen er et tilbud for børn, som går fra 4 – 6. klasse. Øen er netop kommet på plads i deres nye lokaler, hvor der er plads til mange aktiviteter. Her kan børnene bl.a. spille på Øens gamercomputere, på en PlayStation 5 som er koblet op på den store faldskærm, hvor op til fire personer kan spille på samme tid.

Her er også plads til ro og fordybelse, hvor man kan have gang i et hyggeligt brætspil eller være med til det ugentlige fælles bankospil. I de nye lokaler er der fri udgang til de grønne områder, som de to SFO’er deles om, så her vil der også være masser af muligheder ind i fremtiden. 

Børnene fra Øen har også glæde af vores samarbejdspartner fra E-sport i Mørkøvhallen, hvor de fast låner lokaler og udstyr og lærer om spilleadfærd af pædagogerne i SFO2.  

E-sport 

Gaming er kommet for at blive og netop derfor har vi et tæt samarbejde med E-sport foreningen i Mørkøv og har desuden selv en pædagog som er uddannet E-sport-træner. Vi har en fast aftale med E-sport foreningen om, at vi hver tirsdag og torsdag låner deres lokaler og spiller på deres fantastiske gamer-pc’er. 

 

Senest opdateret 24-06-2024