Samarbejde mellem skole og dagtilbud

Det gode samarbejde mellem skole og dagtilbud, er en forudsætning for en god skolestart. Vores samskabende pædagoger er med til at sikre en tryg overgang fra børnehavebarn til skoleelev.

Samskabende pædagoger - tryghed for dit barn med ind i skolelivet

Kildebjergskolen har sammen med Dagtilbud Skovvejen ansat samskabende pædagoger.

De samskabende pædagoger arbejder nemlig på en og samme tid, både i børnehaven med de kommende skolestartere og i skolen i 0. klasse. Det betyder, at de samskabende pædagoger er med til at skabe tryghed, voksenkendskab og sikre viden. Herudover bringes det pædagogiske forebyggende arbejde med ind i skolen.

En uge for den samskabende pædagog byder på tre dage i 0. klasse og to dage i børnehuset sammen med storbørnsgruppen. Efter jul, skifter dagene således, at pædagogen arbejder to dage i skolen og tre dage i børnehuset og følger også med de første tre uger i skolestarten. Hele juni måned står den på tid i børnehuset.

Video om de gode overgange fra børnehavebarn til skoleelev

Mød pædagogisk leder på Kildebjergskolen, Kenneth Hansen, skoleleder på Kildebjergskolen, Mette Vadsager og pædagogisk leder i Mørkøv Børnehus, Mikkel Bervild til en snak omkring de gode overgange fra børnehavebarn til skoleelev.

04.01.2023